tirsdag 24. mai 2011

Hvorfor kjøpte jeg denne? "en føljetong av uante dimensjoner"

I 2007 kom Zara med en vår/sommerkolleksjon som jeg elsket. Jeg mener jeg fikk det for meg at jeg måtte ha hvert eneste item i den kolleksjonen. Heldigvis kom jeg aldri så langt. Både av hensyn til plass, men også av hensyn til mitt gode forhold til min kjære.

Kolleksjonen ble fotografert i Italia og både stemningen og lyset gjorde antagligvis sitt til at jeg mente at dette var det ypperste fra "high street fashion" det året.

Daria Werbowy var kjempesøt der hun trippet nedover den Italienske brosteinen så lekende lett i verdens lekreste sko, kjole og Trench, dette antrekket bare måtte jeg jo bare ha. Jeg klarte tilslutt å lokalisere det via en veninne i Portugal og hun, "oh lykke", kjøpte det for meg og sendte det avgårde og vips, så arriverte det i postkassen hjemme hos meg.
Det var bare det at der Daria småløp over brostein, det klarte jeg så vidt å vakle over stuegulvet, for ikke å snakke om kjolen, den var så smal nede at hvis jeg skulle gå i mitt vanlige "briske" tempo så måtte jeg heise den helt opp på hoftene.
Trenchen var superlekker, om enn litt merkelig oppe i halsen. Den kom liksom litt i veien for nesen hvis jeg kneppet den igjen og det er jo noe man vanligvis gjør her oppe i det kalde nord.
Nå henger antrekket i garderoben og vansmekter, skoene har jeg aldri turt å gå med ute av redsel for å gå på snørra og når det gjelder kjolen så har det på en måte ikke vært en passende anledning der jeg kan bruke den.......ennå.

Fortsettelse følger...

1 kommentar:

  1. Åååååå hvor jeg kjenner meg igjen;)blir morsomt å lese neste innlegg ;))

    SvarSlett